Súhlas so spracovaním osobných údajov

podľa čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady / EU / č. 2016/679, o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov (ďalej len "GDPR")

Správca osobných údajov: Farma Python s.r.o., so sídlom Nošovice 276, 739 51 Nošovice,, IČO: 25375741 DIČ: CZ25375741, zapísaná na Krajskom súde v Ostrave pod sp. zn. C 16476, web: www.farmapython.sk (ďalej len "web"), e-mail: info@farmapython.sk (ďalej len "spoločnosť" alebo "správca").

I. Rozsah spracovanie

Vaše osobné údaje (ďalej len "OÚ") budeme v prípade vašej registrácie spracovávať v nasledujúcom rozsahu: e-mailová adresa, telefón, e-mail, bydlisko.

II. Účel spracovania

Vaša OÚ budeme spracovávať najmä s cieľom umožniť vám zjednodušene nakupovať, a ďalej na marketingové účely: ponúkanie tovarov a služieb, oznamovanie zľavových akcií, výpredajov, zasielanie informácií o e-shope a ponúkaných produktoch a pod. - najmä formou obchodných informácií prostredníctvom e-mailu. Ďalej môžeme vaše údaje spracovávať na účely vernostného programu a súťaží, ktoré pre vás príležitostne organizujeme.

III. Doba spracovanie

Vaša OÚ budeme spracovávať po dobu 3 rokov, nerozhodnete ak sa udeliť nám súhlas opakovane.

IV. Zapojenie spracovatelia

Okrem správcu môžu vaše OÚ spracovávať tiež títo spracovatelia:

  • marketingové a PR spoločnosti zaisťujúce reklamnej kampane a propagačné akcie (vrátane tých zaisťujúcich propagáciu pomocou softvérových aplikácií, ktoré vyhodnocujú vaše preferencie podľa správania na internete),
  • poskytovatelia softvéru - pre uľahčenie prevádzky e-shopu a zaistenie jeho technického zabezpečenia (server hosting, e-mail hosting, cloud-hosting, CRM systém, kancelárske aplikácie a pod.);
  • prevádzkovatelia záložných serverov a iného hardvéru - na účely zabezpečenia riadnej prevádzky e-shopu a ochrany a dostupnosti súvisiacich dát.

V. Vaše práva týkajúce sa spracovania

Poskytnutie údajov je úplne dobrovoľné - v dôsledku ich neposkytnutia ich nebudeme môcť spracovávať na vyššie uvedené účely.

Počas spracovania vašich OÚ máte právo:

  • vziať súhlas kedykoľvek späť, a to bez akýchkoľvek sankcií,
  • požadovať od správcovi informáciu, aké vaše osobné údaje spracúva,
  • požadovať od správcovi vysvetlenie ohľadne spracovania vašich osobných údajov,
  • vyžiadať si u správcu prístup k vašim osobným údajom a nechať ich aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od správcovi vymazanie vašich osobných údajov, popr. obmedzenie ich spracovanie,
  • preniesť vaše osobné údaje k inému správcovi
  • odhlásiť sa z odberu obchodných oznámení v zmysle § 7 zák č. 480/2004 Zb., o niektorých službách informačnej spoločnosti.

Pre uplatnenie vyššie uvedených nárokov píšte na e-mail: info@farmapython.sk. V prípade pochybností, či ak spracovávame Vaše osobné údaje riadne - podľa príslušných právnych predpisov, môžete sa obrátiť aj na Úrad na ochranu osobných údajov.

VI. Účinnosť súhlasu

Súhlas, ktorý nám udeľujete za vyššie uvedených podmienok sa stane účinným po odoslaní formulára.

Môžete nám veriť

overený zákazník heuréka | před 9 měsíci
100%

"Uno perfekto !"

overený zákazník heuréka | před 22 dny
100%

rýchle dodanie

overený zákazník heuréka | před 4 měsíci
80%

"Nakupoval som viac krat a nakup odporucam."

Dobre ceny, dobra ponuka tovaru.

Mohli by lepsie balit tovar, piliny mi chodia potrhane a vysypane.

80% tovaru na sklade

väčšinu tovaru v eshope
máme na sklade

Odborne poradíme

postaráme sa,
aby ste boli spokojníi

Doprava zdarma

keď nakúpite nad € 199
a do 30 kg

20 rokov tradície

poskytujeme služby chovateľom a distribútorom
Už len € 199 a máte dopravu zadarmo na 1 balík