Súhlas so spracovaním osobných údajov

podľa čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady / EU / č. 2016/679, o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov (ďalej len "GDPR")

Správca osobných údajov: Farma Python s.r.o., so sídlom Nošovice 276, 739 51 Nošovice,, IČO: 25375741 DIČ: CZ25375741, zapísaná na Krajskom súde v Ostrave pod sp. zn. C 16476, web: www.farmapython.sk (ďalej len "web"), e-mail: info@farmapython.sk (ďalej len "spoločnosť" alebo "správca").

I. Rozsah spracovanie

Vaše osobné údaje (ďalej len "OÚ") budeme na základe prihlásenia na odber newsletteru / noviniek spracovávať v nasledujúcom rozsahu: e-mailová adresa.

II. Účel spracovanie

Vaša OÚ budeme spracovávať pre marketingové účely: ponúkanie tovarov a služieb, oznamovanie zľavových akcií, výpredajov, zasielanie informácií o e-shope a ponúkaných produktoch a pod., A to formou obchodných oznámení (v zmysle zák č. 480/2004 Zb. O niektorých službách informačnej spoločnosti) prostredníctvom e-mailu.

III. Doba spracovanie

Vaša OÚ budeme spracovávať po dobu 5 rokov, nerozhodnete ak sa udeliť nám súhlas opakovane.

IV. Zapojenie spracovatelia

Okrem správcu môžu vaše OÚ spracovávať tiež títo spracovatelia:

  • marketingové a PR spoločnosti zaisťujúce reklamnej kampane a propagačné akcie (vrátane tých zaisťujúcich propagáciu pomocou softvérových aplikácií, ktoré vyhodnocujú vaše preferencie podľa správania na internete),
  • poskytovatelia softvéru - pre uľahčenie prevádzky e-shopu a zaistenie jeho technického zabezpečenia (server hosting, e-mail hosting, cloud-hosting, CRM systém, kancelárske aplikácie apod.);
  • prevádzkovatelia záložných serverov a iného hardvéru - na účely zabezpečenia riadnej prevádzky e-shopu a ochrany a dostupnosti súvisiacich dát.

V. Vaše práva týkajúce sa spracovania

Poskytnutie údajov je úplne dobrovoľné - v dôsledku ich neposkytnutia vám newsletter / novinky nemôžeme zasielať.

Počas spracovania vašich OÚ máte právo:

  • vziať súhlas kedykoľvek späť, a to bez akýchkoľvek sankcií,
  • požadovať od správcovi informáciu, aké vaše osobné údaje spracúva,
  • požadovať od správcovi vysvetlenie ohľadne spracovania vašich osobných údajov,
  • vyžiadať si u správcu prístup k vašim osobným údajom a nechať ich aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od správcovi vymazanie vašich osobných údajov, popr. obmedzenie ich spracovanie,
  • preniesť vaše osobné údaje k inému správcovi,
  • odhlásiť sa z odberu obchodných oznámení v zmysle § 7 zák č. 480/2004 Zb., o niektorých službách informačnej spoločnosti.

Pre uplatnenie vyššie uvedených nárokov píšte na e-mail: info@farmapython.sk. V prípade pochybností, či ak spracovávame Vaše osobné údaje riadne - podľa príslušných právnych predpisov, môžete sa obrátiť aj na Úrad na ochranu osobných údajov.

VI. Účinnosť súhlasu

Súhlas, ktorý nám udeľujete za vyššie uvedených podmienok sa stane účinným po kliknutí a odoslanie.

Môžete nám veriť

overený zákazník heuréka | před 3 měsíci
80%

"Nakupoval som viac krat a nakup odporucam."

Dobre ceny, dobra ponuka tovaru.

Mohli by lepsie balit tovar, piliny mi chodia potrhane a vysypane.

overený zákazník heuréka | před 7 měsíci
100%

"Uno perfekto !"

80% tovaru na sklade

väčšinu tovaru v eshope
máme na sklade

Odborne poradíme

postaráme sa,
aby ste boli spokojníi

Doprava zdarma

keď nakúpite nad € 199
a do 30 kg

20 rokov tradície

poskytujeme služby chovateľom a distribútorom
Už len € 199 a máte dopravu zadarmo na 1 balík